Visar alla 12 resultat

IPAD NF1200 Hjärtstartare

kr14,900.00 Exkl moms

IPAD NF1200 halvautomatiska hjärtstartare (AED) är en mycket robust defibrillator/hjärtstartare som arbetar i tuffa miljöer med höga bullernivåer, dålig belysning eller stor påfrestning (fartyg, gruvor, tekniska rum, etc.).

IPAD SP1 Hjärtstartare

kr14,900.00 Exkl moms

Hjärtstartare IPAD SP1 är mycket användarvänlig och gjord för att personer utan sjukvårdsbakgrund ska kunna använda den i en nödsituation

AED hjärtstartare Milmed.nu WebbutikAED hjärtstartare Milmed.nu Webbutik

Powerheart AED G5 hjärtstartare

kr16,500.00 Exkl moms

Helautomatisk hjärtstartare från Cardiac Science. Cardiac Science Powerheart AED G5 är den första AED-enheten som kombinerar variabel eskalerande energi med snabba defibrilleringsstötar

Schiller Fred easy

kr14,900.00 Exkl moms

FRED® easy kombinerar följande fördelar och optioner med de klassiska funktionerna hos den halvautomatiska FRED®‚ (First Responder External Defibrillator).

Schiller Fred easyport

kr19,900.00 Exkl moms

FRED® easyport® är den idealiska enheten för läkare, ambulanspersonal, allmänheten och alla som är utbildade på hjärträddning med defibrillator.

Tourniquet

kr350.00 Exkl moms

En katastrofblödning kan ta livet av en människa inom loppet av någon minut. En snabbt applicerad tourniquette är livräddande vid livshotande blödning i extremiteterna.